Diabetes type 2

Har du fået konstateret diabetes type 2 ?

Ser din hverdag sådan ud?

Kost

Kender du til en hverdag, hvor du skal være ekstra opmærksom på din kost især mængden af kulhydrater og fedt?

Medicin

Tager du medicin hver dag i form af piller, eller er du begyndt at tage insulin for at holde dit blodsukker på et stabilt niveau?

Følgesygdomme

Lider du af diverse følgesygdomme eller komplikationer som overvægt, forhøjet kolesterol, for højt blodtryk, svagt syn, nervebetændelse, smerter i dine led og muskler, manglende energi og overskud og mange andre belastende symptomer?

Kontrolleret hverdag

Lever du i kontrol med at måle blodsukker, huske at tage medicin hver dag eller flere gange om dagen, spise det “rigtige” mad, som du måske ikke nyder særlig meget, men som din diætist har fortalt dig, at du skal spise?
Forsøger du, at holde dig i form med lange hårde løbeture eller timer på løbebåndet eller på stepmaskinen i fitnesscenteret?
Oven i alt dette skal du forholde dig til diverse følgesygdomme og komplikationer, som du måske allerede har – eller ved, at du statistisk møder senere i livet – især hvis du ikke formår at holde dit blodsukker stabilt?

Så læs endelig videre og se, hvad jeg kan tilbyde dig!

Hvad gør mig til den ekspert, der kan gøre en forskel for dig ?

Jeg kender godt til det at have diabetes. Jeg har selv haft diabetes type 1, siden jeg var 23 år – altså i 16 år. Min mand og min store søn, min mor og min svigerinde har også diabetes – så min viden og erfaring ift diabetes er kæmpe stor.

Jeg har hjulpet andre mennesker med diabetes i forhold til deres sundhed og livsstil – men dette her 12 ugers forløb, hvor du bliver holdt i hånden på alle områder i dit liv, er du den første, der deltager i hos mig, og jeg glæder mig rigtig meget til, at gøre en forskel for dig.

Derudover har jeg specialiseret mig og skrevet et bachelor projekt om diabetes, kost og motion og livsstilsændringer. Du kan læse mere om mig på min profil og mit CV

Hvad får du ud af at deltage på dette forløb ?

Dette her forløb, som jeg har lavet til dig – er tilrettelagt, så du sammen med 7 andre, vil gennemgå er skræddersyet program, hvor du arbejder med dig selv på mange områder.

Kettlebell Fitness og træning

IMG_6380 Jeg introducerer dig for en motionsform, hvor du træner med kettlebell, som er meget effektiv både ift vægttab, stabilisering af blodsukker, styrke og balance, og det bedste er, at du kun behøver at træne 20 min. 3 gange om ugen for at få det optimale ud af din træning.

Yoga og mindfulness

IMG_6837Du vil blive undervist i en blid og mindfull yogaform, hvor du vil mærke en dybere ro i dig selv og blive fornyet med skøn energi og en følelse af velvære. Samtidig vil du strække og bevæge din krop på en måde, der vil løsne op for stive muskler og ømme led. Du vil blive i stand til at give slip på din stress og psykiske spændinger.

Meditation

IMG_4987Jeg vil tage dig med til en fantastisk aften – hvor du vil mærke på din krop, hvad meditation kan gøre for dig. Jeg vil godt afsløre, at du helt sikkert vil have en helt fantastisk følelse i din krop og dit sind bagefter. Du vil blive meget bedre til at fastholde dit fokus på dine mål, blive i stand til at bevare roen og præstere dit optimale. Derudover vil du mindske stress og få en bedre koncentrationsevne.

Fælles gåtur

Gåturen i skovenPå en fastlagt ugentlig dag og tidspunkt – vil vi alle samles til en rask og hyggelig gåtur, på forskellige ruter som jeg har planlagt på forhånd. De vil alle foregå i Nyborg!

På denne gåtur er der plads til en gode snakke og hygge i naturlige omgivelser, hvor vi lærer hinanden endnu bedre at kende og samtidig får motion.

Individuel terapi og øvelser

HjerteJeg vil støtte og inspirere dig igennem 6 individuelle sessioner, hvor vi vil arbejde med diabetes på en helt anden måde, end du sikkert er vandt til fra sygehuset eller hos din læge.

Jeg har stor erfaring med, at den metode jeg bruger, kan reducere dit medicinbehov i retning af at blive medicinfri, og du kan slippe for en hverdag med måling af blodsukker, insulin, smerter i kroppen, diverse følgesygdomme og manglende energi.

Alt sker i dit tempo – og du vil være i trygge hænder under hele forløbet.

Vi vil bl.a. arbejde med din daglige praksiskost, motion, meditation, søvn, øvelser. Vi laver terapi og øvelser med fokus på positive tanker, indre ro, giv slip på dine begrænsninger. Hvad fortæller din krop dig? Hvordan kan du blive sund og rask igen?  Jeg viser dig et terapeutisk redskab, som du nemt kan lære at bruge derhjemme, og som kan hjælpe dig med at få det bedre og reducere dit behov for medicin!

Forestil dig lige det her!

12 ugers forløb, hvor jeg vil støtte, hjælpe og inspirerer dig til et liv uden diabetes type 2, hvor du vil få en sund og slankere krop, ro i dine tanker og en følelse af lethed i din krop samt modtage en skræddersyet terapiplan, som er lavet specielt til dig, og som du med fordel kan følge – også efter forløbet.

Du skal kun bruge 2-2,5 time om ugen til terapi og aktiviter –  plus 15 min hver dag til at lave dine øvelser – for at forandre dit liv med diabetes type 2  – til et liv uden diabetes type 2*

Det her må du ikke gå glip af!

Festlig afslutning på Gl Brydegård – med guided gåtur, meditation, yoga, kettlebelltræning, lækker og sund mad og drikke, overnatning i hyggelige værelser – ren nydelse for krop og sjæl!

Du kan godt allerede begynde at glæde dig til dette forløb!

Foruden at være fyldt med nydelse og velvære for krop og sind- vil dette forløb resultere i et helt nyt liv, fyldt med fornyet styrke og energi, og du vil mærke en helt anderledes tilstand i et afslappet og rolig sind.

Forløbet starter op onsdag den 24 februar 2016 – uge 8

Sådan her kan du kan sikre dig en plads!

TILMELDINGSFRIST ER ONSDAG DEN 10 FEBRUAR KL. 12.00 –
MEN SKYND DIG – FOR DER ER KUN 12 PLADSER

JA TAK – JEG TILMELDER MIG MED DET SAMME

Tilmeld dig ved at skrive en mail til mig på optimallivsstil@hotmail.dk, at du gerne vil være med på dette forløb, og fortæl mig, om du ønsker det 12 ugers forløb eller hele pakken på 22 uger inklusiv bonus (dette kan du læse mere om længere nede i beskrivelsen), samt oplyse mig om dit fulde navn, adresse, din emailadresse og dit telefon nr.

Derefter indbetaler du det fulde beløb på dette konto nr 5875 6266390635 eller på mobile pay på 61 33 42 20

Efter tilmelding og betaling modtager du en mail med en bekræftelse og yderligere information omkring forløbet.

Der er kun plads til 12 deltagere på dette forløb!

12 ugers forløb – Diabetes type 2

Her får du lige et indblik i, hvad forløbet kommer til at indeholde:

 • Uge 1: Fælles Introduktion – Onsdag den 24 februar kl. 10.00 – 11.00 samt individuelle opstartssamtaler (uge 8)
  Torsdag den 25 februar – imellem kl. 12.00 -18.00.
  Gåtur er i den første uge fredag fra 10.00 – 11.00
 • Uge 2: Introduktion af Yoga og Mindfulness (uge 9)
  Torsdag den 3 marts kl. 16.30 – 18.00
 • Uge 3: Individuel terapi og øvelser samt en terapiplan, som du skal følge de næste 10 uger (uge 10)
  Onsdag den 9 marts – imellem kl. 10.00 – 14.00 og torsdag den 10 marts – imellem kl. 12.00 – 18.00
 • Uge 4: Introduktion til Kettlebell Fitness og træning – meget effektive og funktionelle styrke og udholdenhedsøvelser for hele din krop (uge 11)
  Torsdag den 17 marts kl. 16.30 – 18.00
 • Uge 5: Individuel terapi og øvelser (uge 12)
  Tirsdag den 23 marts – imellem kl. 12.00 – 18.00 og onsdag den 24 marts imellem kl. 10.00 – 14.00
 • Uge 6: Fælles Meditation 2 timer inklusiv kaffe/te og sund kage (uge 13)
  Torsdag den 31 marts kl. 20.00 – 22.00
 • Uge 7: Individuel terapi og øvelser (uge 14)
  Onsdag den 6 april – imellem kl. 10.00 – 14.00 og torsdag den 7 april – imellem kl. 12.00 – 18.00
 • Uge 8: Del 2 – Yoga og Mindfulness (uge 15)
  Torsdag den 14 april kl. 16.30 – 18.00
 • Uge 9: Individuel terapi og øvelser (uge 16)
  Onsdag den 20 april imellem kl. 10.00 – 14.00 og torsdag den 21 april imellem kl. 12.00 – 18.00
 • Uge 10: Del 2 – Kettlebell Fitness og træning (uge 17)
  Torsdag den 28 april kl. 16.30 – 18.00
 • Uge 11: Individuel terapi og øvelser (uge 18)
  Tirsdag den 3 maj – imellem kl. 12.00 – 18.00 og onsdag den 4 maj imellem kl. 10.00 – 14.00
 • Uge 12: Retreat på Gl Brydegård fredag og lørdag den 13-14 maj fra fredag kl. 9.00 – lørdag kl. 16.00 med guided gåtur i den smukke natur, meditation, yoga, kettlebell træning, sund og lækker madOvernatning i dejlige værelser og ren nydelse, hygge og en festlig afslutning på forløbet.

PS: Vi går tur hver mandag fra kl. 10.00 – 11.00!!
Undtagelsesvis den 1. og 6. uge i forløbet (uge 8 og uge 13), hvor vi går tur om fredagen fra 10.00 – 11.00!!

Du kan vælge forløbet med eller uden Retreat – men jeg vil klart anbefale, at du tager med på dette skønne ophold, som foregår på Gl. Brydegård – et helt fantastisk smukt sted med et meget imødekommende personale og det lækreste mad.

Du får altså i dette forløb:

 • 6 x individuelle sessioner med mig af 45 min varighed – hvor vi kommer til at arbejde med din daglige praksiskost, motion, meditation, søvn, øvelser. Vi laver terapi og øvelser med fokus på positive tanker, indre ro, giv slip på dine begrænsninger, hvad fortæller din krop dig, og hvordan kan du blive sund og rask igen. Jeg viser dig et terapeutisk redskab, som du nemt kan lære at bruge derhjemme, og som kan hjælpe dig med at få det bedre. på flere områder.
 • 2 x events med yoga og mindfulness af 1,5 times varighed med super dygtige og meget erfarene instruktør Thanusha Srikantharajah
 • 2 x events med kettlebell fitness og træning af 1,5 times varighed for hele kroppen med yderst erfaren og dygtig kettlebell instruktør og fysioterapeut – Kim Henning – så der bliver taget hensyn til den enkelte i forhold til skader eller smerter i kroppen.
 • 1 x meditationsaften på 2 timer inklusiv kaffe/te og hjemmebagt sund kage
 • 12 x fælles gåtur af 60 min varighed sammen med mig på nogle forskellige ture, som vil foregå i Nyborg
 • 2 dages Retreat på Gl. Brydegård med guided gåtur, meditation, yoga, kettlebelltræning, lækker og sund mad og drikke, overnatning i hyggelige værelser – ren nydelse for krop og sjæl.

Din investering i dette fantastiske forløb til et sundere og bedre liv uden diabetes type 2*

Pris pr. deltager med Retreat 9995,- inkl. moms

SOM DU SELVFØLGELIG IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Pris pr. deltager uden Retreat 6995,- inkl. moms

JA TAK – JEG TILMELDER MIG STRAKS TIL DETTE 12 UGERS FORLØB

*Vigtig information!!

 • Med dette forløb kan du nedsætte dit behov for medicin i forhold til type 2 diabetes og måske blive helt medicinfri.
 • Du vil få et fantastisk sundt og styrket helbred – både i din krop, dit sind og følelsesmæssigt- såfremt du er modtagelig for den terapi, jeg laver med dig – og du selvfølgelig laver dine øvelser, og følger den terapiplan, som du modtager i uge 3 i forløbet.
 • Under hele forløbet, vil jeg anbefale dig, at have tæt kontakt til din læge, som kan vejlede dig i forhold til at justere dit medicin forbrug og måle dit gennemsnitlige blodsukker – minimum før forløbet starter, undervejs i forløbet og efter forløbet.
 • Det er vigtigt for mig, at du på alle områder er og føler dig i trygge hænder, viser tillid og stoler på processen og har lyst og mod på at tage ansvar for dit eget helbred.

Dette forløb er også til dig med følgende symptomer og lidelser

Hvad hvis jeg ikke har type 2 diabetes – men alligevel gerne vil med på dette forløb?

Du kan sagtens være med – dette forløb er også tilrettelagt til dig, der lider af andre livsstilssygdomme som overvægt, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol eller hvis du lider af fysiske smerter eller føler dig stresset og mangler energi og overskud i hverdagen.

Helt specielt – kun til dig!

PS: Jeg vil gerne efter dette 12 ugers forløb tilbyde dig et særligt holdkun for dig – uge 20 til og med uge 29 som indeholder:

 • 10 x yoga af 1,5 time hver tirsdag fra 16.30-18.00
 • 10 x kettlebell fitness og træning af 1,5 time hver torsdag fra 16.30-18.00
 • 10 x meditation af 1 time hver fredag fra kl. 10-11
 • 10 x gåture af 1 time hver mandag fra kl. 10-11

10 efterfølgende uger, hvor du fastholder din træning for både krop og sind på et hold sammen med de andre fra holdet eller måske et helt nyt hold – alt efter tilslutning.

Til denne fantastiske pris  kun til dig, der har fulgt dette forløb!

Du betaler kun 2995,- inkl. moms for 10 ugers træning for krop og sind

Det er under 300,- om ugen for 1,5 times yoga, 1,5 times kettlebell fitness og træning, 60 min gåtur og 1 times meditation.

Alle aktiviteter med professionelle og meget erfarne instruktører og underviserer, som du kender fra forløbet.

SPAR 1000,-

Hvis du tilmelder dig og køber hele forløbet med retreat og efterfølgende 10 ugers træning for krop og sind – inden onsdag den 10 februar kl. 12.00!! Sparer du 1000,-

Samlet vil hele pakken kun koste 11.990 inkl. moms,-

JA TAK – JEG TILMELDER MIG HELE PAKKEN NU

Har du spørgsmål til forløbet, er du meget velkommen til at kontakte mig.