FEDTFORBRÆNDINGSKUREN

Monica har her efter nytår været på FEDTFORBRÆNDINGSKUREN, og tabt sig i alt 5,1 kg på 4 uger. Her fortæller Monica hvordan hun har oplevet kurens første 3-4 uger.

Diætfasen

De sværeste dage i diætfasen var de 4 første. For det første var jeg dagligt vant til at indtage store mængder af sukker, så jeg havde abstinenser – hovedpine, svedeture og kvalme.

Mange af de symptomer som Monica nævner her, er meget almindelige i den første uge. Kroppen renser ud, og får hjælp til dette gennem de kosttilskud og det homøopatiske tilskud, som følger med i forløbet – derfor oplever Monica hovedpine og kvalme og svedeture.

Jeg skulle lige vænne mig til at spise mindre!

Jeg løste problemet med at spise en tørret daddel – og det hjalp faktisk med det samme. For det andet skulle min mave vænne sig til at spise meget mindre, så jeg var sulten. For det tredje så var det enormt hårdt, at skulle passe min træning på så få kalorier. Jeg blev en smule svimmel i den første uge, og var nødt til at ændre min strategi i forhold til, hvornår jeg spiste, de dage jeg skulle træne.

Det tager som regel en lille uges tid at vænne sig til så få kcal, derefter bliver det nemmere og nemmere. Normalt anbefaler jeg ikke hård motion under diætfasen, men hvis du træner i forvejen, så kan du sagtens fortsætte ligesom Monica – dog med lidt mindre intensitet og varighed. Jeg har selv erfaret under mit eget forløb med KUREN – at hård træning og konkurrencer kan gennemføres – men det betyder, at du SKAL hvile MEGET dagene efter. Træner du ikke i forvejen – så skal du ikke starte i diætfasen. Fysisk aktivitet er nemlig ikke en forudsætning for vægttab – men det er bestemt en god idé at bevæge sig.

Sådan spiste jeg under diætfasen

Min madrytme i diætfasen har været morgenmad (skyr med granola) ved 9 tiden – middagsmad (suppe) ved 11.30 tiden – et lille måltid ved 15 tiden (et par mandler og et halvt æg) – og aftensmad (kål, æg og kød) ved 18 tiden. De dage jeg trænede, var jeg nødt til at bytte om på aftensmaden og mit lille måltid kl 15. Det løste mit energiproblem.

Det er super fint, at fordele de 500 -700 kcal som du må spise i diætfasen over 3-4 små måltider, og Monica har været super god til at planlægge sine måltider, og mærke godt efter i kroppen, hvad der skulle til for at have energi til hverdagens gøremål og til sin træning. Det er super vigtigt, at forstå og lytte til både din krop og dit sinds signaler i denne periode for at gennemføre kuren med stor succes. Det hjælper jeg dig selvfølgelig med!

Ingen sult og masser af energi – trods få kcal

Da de 4 første dage var overstået, var det egentlig bare at køre derudaf. Jeg har ikke oplevet særlig sult (udover lækkersult J) og heller ikke følt mig afkræftet som sådan. Jeg har haft god gavn af kosttilskuddene undervejs, og jeg har faktisk haft mere mentalt overskud i løbet af dagen, end tidligere.

Helt som forventet oplever Monica, at diætfasen er ret nem at følge uden sult og uden energitab. Det homøopatiske tilskud hjælper dig nemlig med at gennemfører kuren uden at føle sult og uden at miste din energi og din muskelmasse. Du tvinger via det homøopatiske tilskud din krop til at bruge dine stride fedtdepoter (det brune fedt) som energikilde, og derfor taber du dig hurtigt og meget – på de rigtige steder –uden ubehag som sult og træthed.

På alle andre slankekurer med så få kcal, vil du selvfølgelig også tabe dig, MEN efter kort tid vil du både føle sult, miste muskelmasse og føle dig træt og til sidst opgive!

Det gør du netop IKKE på denne kur – FEDTFORBRÆNDINGSKUREN – som netop er for dig, der ikke længere gider flere slankekurer der alligevel ikke virker!

Det handler også om at give slip på sit SHIT!

Mentalt overskud er overraskende nok det, at de fleste oplever på denne kur– trods få kcal. Det er fordi du renser ud i både krop og sind. Det giver styrke, indre ro og større tro på eget værd, at mærke at du mestrer denne selvdisciplin, viljestyrke, og samtidig se og mærke kroppens forandringer. Du lærer at give slip – både på det fysiske SHIT og alle de mentale begrænsninger du oplever i hverdagen – på denne kur – som også er en udrensningsproces.

Vægttab større end forventet!

Den første uge var vægttabet større end jeg havde forventet og kalorieindtaget blev justeret lidt op, for ikke at ramme bundvægten for tidligt. 1 uge før jeg var færdig med diætfasen var jeg til julefrokost, hvor jeg spiste fuldstændig normalt, med sødt og stivelse og alt det andet. 2 dage efter fortsatte vægttabet igen som planlagt.

Det er super vigtigt at lytte til kroppens behov og finde en balance – hvor du selvfølgelig holder dig inden for kurens rammer, og samtidig lytter til din krop og tillader dig selv at justere efter behov. Det er klart, at dit slutresultat bliver bedst – hvis du holder dig meget striks til kurens principper – og hvis du er i tvivl –er jeg din støtte og vejleder gennem hele kuren – og du kan og skal altid spørge – hvis du er i tvivl.

Normalt vil jeg ikke anbefale at afbryde kuren og spise normalt midt i diætfasen – men vi er alle sammen individuelle og kan tillade os forskellige ting. Monica skulle ikke tabe sig ret meget og derfor gjorde dette lille sidespring ikke noget. Men det handler som udgangspunkt om, at sætte dit SETPOINT så lavt som muligt – altså ramme den lavest mulige vægt den sidste dag i diætfasen.

Jeg tillod mig selv at spise lidt mørk chokolade 🙂

Jeg har løbende spist 1-2 stykker 85 % chokolade om dagen, ligesom jeg har spist nogle mandler. Jeg har også haft plads til en skive ost ind i mellem – så det har ikke været alt for surt at stå igennem.

Nogle kan sagtens få succes med kuren – selv om de spiser lidt mørk chokolade, ost og mandler. Andre kan ikke tåle det eller styrer det mentalt, og kommer til at falde i og udskyde vægttabet. Jeg hjælper, støtter og inspirerer dig under hele kuren og dukker der ting op –som kræver at vi arbejder terapeutisk med det – så gør vi det! Andre har måske ekstra brug for inspiration til opskrifter eller at få vist nogle fysisk aktive øvelser – ja så er det det, vi fokuserer på under forløbet.

Her er mit resultat som jeg er meget tilfreds med!

Min startvægt var den 1 jan. 62,3 kg og efter 4 uger på diæt ramte jeg den 30 jan. 57,2 kg

MONICA FØR KUREN

Billede af Monica før Kuren

Monica fik desværre ikke taget nogle billeder før kuren– med hun havde et gammelt fra en ferie som jeg har fået lov at vise. Så du har kun dette at sammenligne med i forhold til de 3 billeder som er taget efter diætperioden.

Hvis du kender Monica i forvejen – vil du helt sikkert kunne se hendes forandring!

Ud over disse billeder som dokumentation, har Monica vejet sig på en professionel vægt i centeret gennem hele diætperioden, og her kan du se den markante forskel ift. vægt, fedtprocent og muskelmasse.

 

Endelig en slankekur der virker!

Du er super sej Monica, og jeg er dybt taknemmelig for, at jeg må dele dit forløb og dine billeder – så andre kan se og høre hvad det indebærer at gennemfører denne kur.

MONICA EFTERBILLEDER

Billeder af Monica efter diætfasen

Monicas resultat målt på professionel TANITA vægt

Vægt før kuren Monica

  • Startvægt: 61,4kgVægt efter Kuren Monica
  • Fedt %: 30,3 (18,6 kg fedt)
  • Muskelmasse: 40,6kg

 

 

  • Slutvægt: 57,7kg
  • Fedt %: 27,0 (15,6 kg fedt)
  • Muskelmasse: 40,0 kg

 

Vægttab i alt ifølge de her 2 målinger 3,7 kg – skal lige nævnes at Monica lige inden sidste måling havde været til træning og drukket ca. 1 L vand – så vægten ville nok ha været ca. 1 kg under den viste vægt. På egen vægt har Monica som tidligere nævnt tabt 5,1 kg.

Ifølge disse to målinger er der smidt 3 kg fedt, muskelmassen er næsten bibeholdt – der er ifølge denne måling tabt 600g samt 100g knoglemasse. Det er alt i alt meget tilfredsstillende!

Nu kan du endelig få den Sunde og Slanke krop – du så længe har drømt om!

Er du blevet nysgerrig, og overvejer du at prøve denne kur – der med garanti virker, og en gang for alle slippe for at skulle tænke på flere slankekurer i dit liv!

Så tilmed dig mit 8-12 ugers forløb – Optimal fedtforbrænding!

Ring eller skriv til mig på MOBIL: 61 33 42 20 eller send mig en E-MAIL: optimallivsstil@hotmail.dk

Jeg glæder mig meget til at støtte, hjælpe og inspirere dig til en Sund og Slank krop og et roligt og fredfyldt sind.

Namesté

Marlene Hoppe <3