Kostvejledning hos Fysioterapi & Træning

Kostvejledning ved Marlene Hoppe – tilbydes hos Fysioterapeuterne Kim Henning og Steen Ravnkilde

Dette tilbud gælder KUN for de patienter der er tilknyttet Fysioterapeuterne Kim Henning og Steen Ravnkilde i Kirkegade Fysioterapi og Træning.

Ønsker du at optimere din træning og fysioterapi, tabe dig, stabilisere dit blodsukker, undgå livsstilssygdomme, ændre din livsstil eller få en større viden om sund kost der styrker og hjælper din krop og dit sind med at få det bedre?

Ved en session med mig, tager vi altid udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker – som passer ind i dit liv. I samarbejde udarbejder vi en plan tilpasset dig, dine mål og ønsker.

Jeg tilbyder kostvejledning i klinikken hver torsdag fra kl. 12.00 – 18.00.

Du bestiller tid hos mig i klinikken, hvor jeg vil være hver torsdag fra kl. 12.00 – 18.00

Du kan også skrive en mail til mig på optimallivsstil@hotmail.dk eller sende mig en sms på 61 33 42 20 eller booke en tid ved din fysioterapeut Kim Henning eller Steen Ravnkilde.

Jeg tilbyder hver torsdag tider kl. 12.00, kl. 13.00, kl. 14.00, kl. 15.00, kl. 16.00 og kl. 17.00

Indhold:

45 min kostvejledning inkl. kropsanalyse med fedtprocentsmåling, muskelmasse og din metaboliske alder.

45 min samtale, hvor vi gennemgår din nuværende kost og dit aktivitetsniveau, og sammen tilpasser din kost og supplerer med øvelser for krop og sind – så du kan komme i mål med de ønsker og behov, du har sat dig som mål.

Hvis det er relevant for dig, vil du blive målt og vejet og få lavet en kropsanalyse, der både viser din fedtprocent, vand i kroppen, muskelmasse og din metaboliske alder samt hvor meget fedt du har omkring talje og mave.

Jeg har bred viden og erfaring omkring de mange udfordringer, der kan være i forbindelse med kost, krop og sind, så kom endelig til mig – selv om DIN udfordring ikke er nævnt her.

Jeg kan bl.a hjælpe dig med følgende udfordringer:

  • Vægttab hen imod en sund og stærk krop
  • Stabilisering af blodsukker og et bedre liv med diabetes type 2
  • Optimal sundhed og støttende kosttilskud
  • Mere energi og overskud i krop og sind
  • Bedre fordøjelse og boostet immunforsvar
  • Forbyggelse af diverse livsstilssygdomme
  • Bedre humør og større indre lykkefølelse

Jeg laver en plan til dig, som jeg sender på mail efterfølgende med de aftalte mål og kostråd samt evt. øvelser for krop og sind – som vi har planlagt sammen.

Denne session koster 450,-

Efterfølgende opfølgninger

30 min samtale, hvor du igen vil blive målt og vejet, og vi ser på din kropsanalyse og tilretter mål, kostplan og øvelser, så vi sikre os, at du kommer godt og sikkert i mål.

En opfølgning koster 300,-

12 ugers forløb med rabat – spar 350,-

Hvis du ved, at du ønsker et længere forløb, kan jeg tilbyde dig et 12 ugers forløb – hvor du møder op hver 4 uge fra opstart.

Du  får en opstartssamtale på 45 min samt 3 opfølgninger a 30 min til KUN 1000,- DU SPARE ALTSÅ 350,- VED AT TILMELDE DIG MIT 12 UGERS FORLØB.

Som klient hos Fysioterapi og Træning for du YDERLIGERE 10 % rabat, når du tilmelder dig nogle af de andre forløb, jeg tilbyder hos Optimal Livsstil.

Jeg glæder mig meget til at støtte, hjælpe, inspirerer og vejlede dig i mål – til en sund og stærk krop.