MetaSundhed og Selvudvikling med Marlene Hoppe

Har du brug for hjælp, støtte og inspiration?

  • Er du træt af at være overvægtig, kronisk syg eller ude af balance i dit liv, og søger du andre muligheder end traditionel medicin?  
  • Er du åben for selvhelbredelse og sund livsstil, og ønsker du at arbejde med dig selv på et dybere plan?
  • Vil du udvikle dig personligt, forbedre dine resultater på jobbet eller i skolen, præstere optimalt i en given sportsaktivitet og samtidig opleve endnu større selvværd og livsglæde både professionelt og privat sammen med din familie og dine nære relationer?
  • Er du klar til tage ansvar, og få mere energi og overskud i dit liv?
  • Er du nysgerrig efter, hvordan du bliver bedre til at bruge din intuition, lytte til dit hjerte og være tro imod dig selv?

Sundhed og Selvudvikling med Marlene Hoppe

Jeg kan hjælpe dig med, at finde ind til og forstå dine symptomer, udfordringer og begrænsninger – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg vil guide dig hele vejen igennem din proces i at få dem bearbejdet og støtte dig i din udvikling og selvhelbredelse.

Jeg inspirerer dig til, hvordan du kommer videre i livet, så du kan få sund og slank krop, præcis det liv du drømmer om, og det liv som venter på dig.
Et liv med en sund, positiv og kærlig hverdag – fyldt med livsglæde, overskud og succes både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Jeg kan tilbyde dig 3 produkter / ydelser indenfor sundhed og selvudvikling:

Optimal fedtforbrænding:

Et 8 ugers forløb – til dig der ønsker et kickspark til en slank og sund krop med et garanteret vægttab på 6-9 kg. Et forløb der indeholder en kort og præcis manual, kosttilskud, homøopatisk tilskud, ugentlig terapi og vejledning, inspiration til sunde måltider med få kcal samt træning og øvelser for krop og sind.

Skab det liv du drømmer om:

Et selvudviklingsforløb på 3 sessioner af 90 min, hvor jeg hjælper dig til at give slip på din gamle historie – fysiske som mentale begrænsninger – så du kan se på dig selv og dit liv i et fornyet perspektiv, blive bevidst om dit potientiale og blive klar til at manifestere dine drømme – som du så meget har fortjent <3

Online sundhedsanalyse inkl. terapi og livsstilsplan:

Dette forløb er til dig som er ramt af en kronisk sygdom, fysiske eller mentale ubalancer i krop og sind og som ønsker hjælp til at blive sund og rask og få det bedre igen.
Til dig som ikke har mulighed for at komme til mig fysisk – enten fordi du bor langt væk, ikke har bil eller kører bil eller er ramt af sygdom eller smerter, så du har det bedst med at være hjemme og modtage min hjælp.

RING ELLER SMS OG BESTIL EN TID PÅ 61 33 42 20 ELLER SKRIV EN MAIL PÅ OPTIMALLIVSSTILHOTMAIL.DK 

MetaSundhed – Sygdom vendt på hovedet!

___________________________________

There is no spoon

” Jeg sidder på min motorcykel på vej til Fyn til en samtale med Marlene Hoppe. Det gode ved at køre mc er, at man har tid til at tænke.. og vejen var lang, for jeg kørte hele vejen fra Bornholm. Jeg skulle mødes med en hippie, med fjer i håret, omgivet af krystaller og røgelsespinde.. Åhh.. nej!
Jeg havde mødt Marlene før, under et kettlebell-stævne, og der virkede hun nu meget rar, så jeg slog hippie-tankerne ud af hovedet og tog JA-hatten på.

Jeg var spændt og faktisk lidt nervøs over, hvad der skulle ske.. Jeg var ikke vant til at gøre den slags for mig selv. Andre vil sige om mig, at jeg er lidt af en hulemand, der altid vil klare alting selv, men jeg vidste samtidig, at nu var jeg nødt til at gøre noget.. bare et eller andet! Heldigvis havde jeg min kones og mine børn fulde støtte og opbakning.

Marlene åbnede døren: ”kom ind, du skal ha’ et kram” sagde hun. Hulemanden kom frem i mig.. og han krammer ALDRIG folk ved første eller andet møde, men på en eller anden måde var det rart.
I terapi-rummet osede der af ro og jeg fik en sær fornemmelse af.. kærlighed og balance. Et sted man godt kunne være længe. ”Sæt dig her og fortæl mig hvad jeg kan hjælpe dig med”.

Det var ikke let og meget uvant at skulle sætte ord på mine tanker og følelser, men Marlene havde god tid til at lytte. Hun beroligede mig, og jeg havde en helt klar fornemmelse af, at hun ved at iagttage mig og mit kropssprog, vidste præcis hvordan jeg havde det. Marlene fik mig til at slappe af i kroppen, og fortalte at mine tanker og følelser var helt ok..

På et tidspunkt sagde hun, ”jeg stiller dig nogle spørgsmål nu og “banker” lidt på dig(TFT), og du vil nok mærke en kraftig hjertebanke og måske begynde at svede lidt. Når det sker skal du sig til, så har jeg ramt noget, vi skal snakke om”. ”Ja ja” tænke jeg.. Du spørger bare, Marlene Hoppe!
Der kommer ikke til at ske noget her..

Pludselig kunne jeg mærke, at jeg ikke var på hjemmebane. Marlene bemærkede det, og fik mig til at slappe af, så vi kunne gå videre i forløbet. 10 minutter efter sad jeg med hjertet i halsen og kamp svedte! Overrasket over min egen reaktion, men samtidig meget lettet. Inden samtalen var overstået, reagerede jeg 2 gange mere med hjertebanken og sved, og det endte med at jeg måtte skifte t-shirt.

Til sidst aftalte vi, hvordan jeg skulle komme videre. Jeg fik hjemmeopgaver, og der blev lavet aftaler om, at jeg skulle holde Marlene opdateret via telefon eller mail.

Det blev tid til at køre tilbage til Bornholm.. og selvom jeg var død træt, så følte jeg mig så lettet og glad over, at jeg allerede nu kunne se lysere på fremtiden. Jeg fik øvelser med mig hjem, så jeg kunne træne og vedligeholde min nye positive tankegang, og dét glædede jeg mig til at komme i gang med.

Jeg har været hos Marlene en gang mere. Vi gik lidt tættere på sagens kerne denne gang , og igen gik jeg derfra med fornyet håb om en mere positiv fremtid. Jeg fik andre øvelser, som jeg nu bruger når jeg er ked af det, eller har en mørk dag.

Når jeg af og til får mørke tanker, og ikke formår at vende dem selv, så truer min søde kone med at ringe til Marlene Hoppe og sladre om, at jeg ikke er flittig nok med øvelserne.. ”Hvad ville Marlene sige til dig nu?” – og så kan jeg jo ikke lade være med at smile.

Marlene Hoppe har betydet en ændring for mig i mit liv! Hun var fantastisk til at møde mig, hvor jeg var, og brød ret hurtigt igennem mit panser! Jeg kan kun anbefale Marlene Hoppe! Hun har en god holdning til livet, og så er hun bare god til det hun laver
MICHAEL SIFAKIS (Hulemanden )

Har du spørgsmål eller lyst til en snak med mig, så er du meget velkommen til at skrive til mig på optimallivsstil@hotmail.dk