Anti Stress Yoga & Meditation

Løft din ENERGI og bliv FRI

Shakti Naam inspireret Yoga og Meditation til dig der er ramt af
Stress, Kroniske Smerter og Træthed

Yogaøvelser som indeholder alt det nødvendige for din krop til at blive revitaliseret, forynget og helbredt.
Øvelserne har fokus på at harmoniserer dit hormonsystem, berolige og genopbygge dit nervesystem og styrke dit immunsystem, så livsenergien igen kan flyde frit i hele din krop

“Marlene er utrolig rolig og dygtig til at guide en. Jeg føler mig i trygge hænder, og nyder at blive undervist af hende, da både krop og sjæl falder til ro efter en yogatime” Rikke V

De yogaprogrammer jeg underviser dig i, vil være sammensat af Shakti Naam inspirerede yogaøvelser samt have fokus på åndedrætsøvelser og mantrameditation, som er meget healende for dig både fysisk og mentalt.

Der er kun få variationer i dette program, så du ikke skal bruge energi på at lære nye øvelser ved hver Yogaklasse. Mit mål er, at du skal blive fortrolig med programmet, så hver enkelt øvelse og meditation vil være nem og tryg at lave efter de første lektioner. På den måde vil du nemmere og hurtigere mærke en fornyet energi og vitalitet i din krop samt den beroligende virkning yogaen vil have i dit sind.

Der vil være musik til alle øvelser og meditationer – både stille og mere friske melodier og sange – som er nøje afstemt de øvelser vi arbejder med.

Jeg glæder mig til at inspirerer dig til mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde

Yogaklasserne er både til dig der er ramt af stress og til dig der ønsker at forebygge stress i en travl hverdag.

Her kan du tilmelde dig Heart & Health’s Online Yoga Univers: 

Er du blevet inspireret til at være en del af mit online Yoga Univers, så kan du Gratis prøve det i 14 dage – og du tilmelder dig via linket herunder:

JA TAK – Jeg vil gerne tilmelde mig Heart & Healths Online Yoga Univers

Jeg håber, du vil elske at lave Din Daglige Yoga Praksis i dejlige og trygge omgivelser i dit eget hjem til disse Yogavideoer – som jeg har lavet til dig <3.
Har du spørgsmål til nogle af videoerne, er du altid velkommen til at skrive til mig på optimallivsstil@hotmail.dk

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit Online Yoga Univers

Er du allerede Medlem? KLIK HER

Namesté
Marlene Hoppe <3