GIV SLIP OG GENVIND DIN INDRE BALANCE

Online Chakra Yoga forløb

8 ugers 1-1 Chakra Yoga forløb med fokus på dine Chakras samt et ekstra modul om din fortsatte daglige praksis.

Ønsker du SUNDHED, VITALITET og LIVSGLÆDE, og har du brug for at skabe BALANCE i krop og sind – så er dette Online Chakra Yoga forløb lige noget for DIG <3

Hvad er Chakra Yoga?

Chakra Yoga er en praksis, hvor du laver Yoga øvelser, og samtidig arbejder med dit åndedræt.

Chakra yoga renser og åbner dine Chakra (energicentre) i kroppen og løfter, styrker og skaber balance, så du kan opnå Sundhed, Vitalitet og Livsglæde både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt og åndeligt.

Yogaøvelser er en fantastisk måde at rense, styrke, løfte og afbalancere dine Chakra.

Yoga stræk og styrkeøvelser både statiske og dynamiske – hjælper din krop og dit fysiske helbred til at få det bedre, og når det bruges sammen med dit åndedræt – pranayama, hjælper det yderligere med at bringe nyt liv og balance i dine Chakras.

Chakra Yoga indeholder også elementer af meditation, som hjælper dig med at skærpe dit sind – samtidig med at det hjælper med at balancere og åbne dine Chakraer.

De yogaprogrammer jeg underviser dig i hver uge, vil være sammensat af Kundalini inspirerede opvarmningsøvelser, traditionelle Hatha Yoga stillinger og rolige og blide Yin Yoga stillinger som afslutning på timen inden Meditation.

Sådan renser og løfter du dine Chakraer gennem Yoga og Meditation:

Kundalini Yoga:

I Kundalini Yoga kombineres åndedræt, meditation og dynamiske yogaøvelser til at bringe harmoni til dit Chakra-system. Kundalini yogaens vigtigste mål er, at vække den afgørende livskraft, og fornye livsenergien. Processen begynder med at vække energien i dit ROD Chakra, som bevæger sig op rygsøjlen til dit KRONE Chakra på toppen af hovedet, og aktivere hver af dine Chakraerne undervejs.

Kundalini Yoga benytter også meditation og åndedrætsøvelser til at bringe balance i den fysiske krop. Derudover introducerer Kundalini Yoga brugen af stemmen såsom chanting for at påvirke subtile positive forandringer i kroppen.

Hatha Yoga: 

Hatha Yoga er klassiske yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditation – oftest udført i et roligt tempo med pause mellem stillingerne. Der vil være lidt mere flow og tempo end i Yin yogaen.

I Hatha yoga arbejder vi både med liggende, siddende og stående stillinger med fokus på styrke, smidighed og balance. Hatha repræsenterer dualiterene i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys og forsøger at balancere disse modstående energier og dermed skabe ny energi og flow i alle dine Chakra.

Yin Yoga:

I Yin Yoga arbejder vi med primært med bindevæv og meridianbanerne. Målet er at løsne op for gamle spændinger, heale gamle skader samt forløse følelsesmæssige oplevelser og traumer.
På dette Yoga forløb arbejder vi os igennem alle dine Chakra, og skaber ro og balance indefra – så du kan mærke fornyet energi og flow i hele din krop og dit sind.

Yin Yoga arbejde primært med liggende og siddende stillinger med lange dybe stræk 3-6 min – med fokus på smidighed og blide stræk af bindevævet – som gør din krop mere fleksibel og får dit sind til at stresse helt af – og du vil efter hver time mærke dig selv på en helt ny og opløftet måde.

Åndedrætsøvelser:

Livet er åndedrag. Uden det – kan du ikke leve.

Styring af åndedrættet hjælper sindet med at fokusere, kroppen til at erhverve og opretholde balance, og dit Chakra-system til at åbne og fungerer på den måde, det er meningen.

Åndedrætsøvelser hjælper kroppen med at optage ilt, hvilket løfter dit energiflow. Tænk over, når kroppens organer modtager den rigtige mængde ilt, så er de i stand til at præstere max. Det samme gælder for dit Chakra-system.

Modulernes temaer:

Modul 1: Rod Chakra 

ROD handler primært om at skabe jordforbindelse, har med emner som stabilitet, familie, barndom , tillid og tryghed, base og accept af selvet at gøre.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind

Fysisk: Smerter i ben og nedre ryg, hæmmet fornyelse af blodlegemerne, hæmorider, forstoppelse, vægtproblemer og træthed.

Mentalt: Usikkerhed, svært ved at træffe beslutninger og angst.

FYSISK vil vi arbejde med : Den nederste del af kroppen: Knoglerne, blodet, venepumpe, benene, rygsøjlen, fødderne, kønsorganerne og knibeøvelser. Nervesystemet og immunforsvaret.

Modul 2: Hara Chakra

HARA handler om alt hvad der udgør egen identitet, køn, seksualitet, kreativitet, økonomi, forplantning, inspiration og spontan glæde der giver dig muligheden for at se, sanse og opleve skønheden omkring dig.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Blære, milt og nyresygdom, problemer med kredsløbetforstyrrelser i centralnervesystemet, migræne og dårlig funktion af forplantningsorganerne, PMS, anæmi, hypoglykæmi (lavt blodsukker)

Mentalt: Svært ved at sætte grænser, frygt, panikanfald, depression, overfølsom, alt for overbærende eller aggressiv og manupulerende.

FYSISK vil vi arbejde med: Den nederste del af kroppen: Blæren, nyrerne, binyrerne, huden, reproduktionsorganerne (mand/ kvinde), brystkirtlerne, tyktarmen, blindtarmen, lænderyggen, bækkenet og hofterne.

Modul 3: Solar Plexus  

SOLAR PLEXUS handler primært om alt hvad der udgør selvet, selvbevidsthed, selvværd, selvtillid, selvrespekt, tillid, frygt, handlekraft, kontrol, magt, ære, udvikling, omsorg for sig selv og andre, ansvar, evne til at træffe beslutninger, følsomhed overfor kritik.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Muskelstivhed, nervøsitet og spænding, problemer med maven, mavesår og andre fordøjelsesproblemer, spiseforstyrelser, smerter i miderste del af ryggen, diabetes, lavt blodsukker, leverproblemer, ringe vitalitet og feber.

Mentalt: Overdreven stædighed, ønske om kontrol, perfektionisme, alt for kritisk samt at være alt for defensiv, følelsesmæssigt lukket, misundelse og frygt for intimitet.

FYSISK vil vi arbejde med: Huden, fordøjelsesorganerne, mellemste del af rygsøjlen, maven, tyndtarmen, tolvfingertarmen, bughulen, bugspytkirtlen, binyrerne, milt, leveren, de endokrine kirtler og de langerhanske øre (insulin).

Modul 4: Hjerte Chakra

HJERTE handler om alt følelsesmæssigt, kærlighed, medfølelse, sorg, smerte, hengivelse, vrede, had, modvilje, bitterhed, selvcentrering, ensomhed, forpligtigelse, tilgivelse, håb, tillid og glæde.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Tilknytning til højt blodtryk, hjertesygdom, kredsløbssygdomme, lungesygdom og astma. Luftvejssygdomme, såsom lungeinfektion og bronkitis.

Mentalt: Har behov for andres bekræftelse og opmærksomhed, forsøger at behage andre til enhver pris, sætter sig selv i rollen som frelseren eller redningsmanden eller falder hen i offerrollen, overdreven isolation, eneboer, asocial, bærer nag og har svært ved at tilgive.

FYSISK vil vi arbejde med: Lungerne og åndedrætssystemet, hjertet, kredsløbssystemet, immunforsvaret, lymfekirtlerne og thymuskirtlen. Skuldrene, armene, ribbenene og mellemgulvet (diafragma).

Modul 5: Hals Chakra

HALS handler primært om valg, viljestyrke, personligt indtryk, kreativitet, at følge sin drøm, bruge personlig styrke til at skabe, afhængighed, misbrug, fordømmelse, kritik, tro, viden, evne til at træffe beslutninger, bearbejdning og tolkning af sanseindtrykkene, autencitet, indre holdning, vilje, oprigtighed og kommunikation.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Udmattelse, problemer med fordøjelsen og vægten, lidelser i skjoldbruskirtlen, smerter i nakken og baghovedet. Hæshed, ondt i halsen og halsbetændelse.

Mentalt: Depression, manglende evne til at udtrykke dig, angst, aggression og dårligt selvværd

FYSISK vil vi arbejde med: Skuldrene, armene, halsen, luftrøret, halshvirvlerne, spiserøret, hænderne, biskjoldbruskirtlen og skjoldbruskirtlen, strubehovedet og hypothalamus.

Modul 6: Pande Chakra – Det 3. øje

PANDE – DET 3 ØJE handler om evnen til at erkende sig selv og livet, intellektuelle evner, selvværdsfølelse, åbenhed over for andres ideer, evne til at lære af erfaring, følelsesmæssig intelligens, hjernen, forstand, logik, analyse, refleksion, dybsindighed, indadvendt, intuition, selverkendelse.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Hovedpine, øjen- og bihuleproblemer, høfeber, søvnløshed, migræne og hormonelle forstyrrelser.

Mentalt: Depression, angst, vrangforestillinger og paranoia.

FYSISK vil vi arbejde med: Hjernen, panden, øjnene, ørerne, næsen, nervesystemet, pinealkirtel og hypofysen.

Modul 7. Krone Chakra

KRONE forbindes følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt med evnen til at kunne beskæftige sig med sig selv i samklang med noget større, tillid til livet, værdier, etik, mod, medmenneskelighed, uselviskhed, indlevelse, empati, tro, inspiration, forbundethed, klarsyn, indre og ydre samklang, sand natur, det sande selv, oplysning, frihed, lyksalighed, det højeste, spiritualitet, hengivelse og en følelse af  forbindelse eller forbundethed med GUD eller anden højere kraft.

Er relateret til disse ubalancer i krop og sind:

Fysisk: Mulige lidelser som opstår af ubalancer i kronechakraet, kan være hjernesygdom, migræne, alzheimers, skizofreni og søvnløshed, forstyrrelser i det endokrine system og psykiske problemer.

Mentalt: Isolation og ensomhed, manglende evne til at forbinde dig med andre, manglende styring, manglende evne til at indstille eller opretholde mål, manglende forbindelse til det åndelige.

FYSISK vil vi arbejde med: Nervesystemet og hjernen og pinealkirtlen som regulerer kroppens indre ur. Bindeleddet mellem krop og sjæl <3

Modul 8: Din fortsatte daglige praksis  

Trin for trin guide til din videre daglige praksis med yogaøvelser, meditation og åndedrætsteknikker for dine Chakras.

Opstart:  2021

PRIS:

JA TAK – Jeg er klar til 8 ugers forandring i krop og sind

Målgruppen for dette forløb:

Til dig der ønsker et liv fyldt med Sundhed, Vitalitet og Livsglæde og som har lyst til at løfte, booste og fornye dig selv og dit liv gennem Yoga og Meditation.

Hvorfor skal du med dette forløb ?

Du kender sikkert godt det, at du gerne vil gøre noget godt for at løfte dig selv, for at få en meget lettere hverdag og mere flow i dit liv på alle planer – MEN du har bare svært ved at finde ud af – hvad der skal til, for at løfte dig både fysisk og mentalt – uden at du skal bruge en masse tid på noget, der måske ikke virker alligevel.

For det er svært, at navigere i alle de uendelige muligheder og tilbud der findes overalt!

MEN jeg har gjort det nemt for dig – ihvertfald hvis det er Yoga og Meditation, der har din interesse <3

Med dette 8 ugers Online Chakra Yoga forløb får du en trin for trin guide på:

  • Hvordan du kan give slip på uhensigtsmæssige mønstre og stagnation, og dermed styrke og løfte dit fysiske helbred og skabe indre ro i dit sind – Så du kan blive en bedre mor, veninde, kæreste og kollega, der stråler af Sundhed, Vitalitet og Livsglæde
  • Hvordan du kan bringe nyt liv og balance i dine Chakras med de mest effektive og vitaliserende øvelser for både krop, sind og sjæl<3Så du kan holde din krop smuk, smidig og stærk hele livet og have det nødvendige mentale overskud til hverdagens udfordringer

Selvfølgelig til evig eje og anvendelse – som du til enhver tid kan vende tilbage til, når du trænger til at booste din Sundhed og mærke din Vitalitet og opleve mere Livsglæde <3

Forløbet GIV SLIP OG GENVIND DIN INDRE BALANCE indeholder:Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-01-14-kl.-12.49.24-e1547467008808.png

  • En uddybende guide “8 trin til at skabe mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde i dit liv” om dine Chakras der fortæller dig hvordan du kan give slip og genvinde din indre balance.
  • 10-15 min videooplæg med Indsigt og Inspiration hver uge omkring det pågældende Chakra.
  • 10-15 min åben spørgerunde til mit oplæg med uddybende vejledning og forslag til, hvordan du kan skabe de ønskede forandringer i dit liv.
  • 60 min yogaundervisning hver uge tilpasset det Chakra vi arbejder med.
  • Herunder 1 meditation eller åndedrætsøvelse af varierende varighed tilpasset hvert af dine Chakras – som du kan lave hver dag eller lige så meget du har lyst til. Evt. som afslutning på din yogapraksis eller som en pause i løbet af dagen, når du har brug for det <3.
  • Trin for trin guide med øvelser og inspiration til musik til din fortsatte daglige egenpraksis – som du kan bruge efterfølgende.

Sådan tilmelder du dig:
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på optimallivsstil@hotmail.dk og tilmeld dig ved at oplyse dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og din email.

Betaling:
Når jeg har bekræftet din plads på forløbet, indbetaler du det fulde beløb på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté
Marlene Hoppe <3