Bedre restitution og slut med inflammation

LIFEDRINK fra Terranova gav mig styke til at vinde Guld

For ca. 4 uger (dags dato 13-10-2016) siden mødte jeg min nye sponsor Terranova Danmark – og siden er det gået stærkt fremad med min træning.

Jeg tager hver dag 12 g LIFEDRINK blandet med vand eller juice.

LIFEDRINK indeholder en stor mængde phytonæringsstoffer, spor-emner, proteiner, enzymer, mælkesyrebakterier, nødvendige fedtsyrer, fibre, og meget andet fra naturen.

Sammen med LIFEDRINK, tager jeg på de rette tidspunkter hver dag: en multivitamin fra Terranova, ekstra probiotika fra Terranova, B 12 of D3 som spray, Sana Hemp Juicepulver CBD, ekstra C-vitaminpulver og aminosyrerne gluthamin og glycin, NAC, Argenin og flydende L-Carnitin. Til natten en nøje blandet mineraldrik med magnesium, calcium, zink mm. samt tryptofan – som hjælper mig med en dyb og afslappet søvn.

Alt sammen aminosyrer som min krop er testet i underskud af, og kosttilskud jeg har taget i et godt stykke tid, men først der jeg begyndte på LIFEDRINK – og CBD begyndte det for alvor at rykke i den rigtige retning med min træning.

Bedre restitution og slut med inflammation

marlene_380repsJeg plejer at have meget ondt i min højre skulder, nakke og øvre ryg. Jeg har haft inflammation i min krop de sidste 10-15 år, og selv om jeg nørder rigtig meget i kosttilskud, så har jeg ikke – før nu – fundet noget der kunne hjælpe mig så godt!!

Udover inflammation, så har jeg været alt for lang tid om at restituere efter træning, og ofte er jeg så TRÆT dagene efter.

Jeg har ikke rigtig rykket mig styrkemæssigt og udholdenhedsmæssigt de sidste 2 år. Det er lidt demotiverende, at stå på platformen til hver eneste konkurrence med den samme vægt – 12 kg og lave nogenlunde samme reps hver gang – måske med en lille forbedring.

Nu efter kun 4 uger på LIFEDRINK og CBD, restituerer jeg langt hurtigere, min energi er blevet meget bedre og min styke er steget markant.

Det er vildt !

I lørdags den 8 oktober deltog jeg i Ultimate Girevik Cup – Finalen.

UGC er en konkurrence der løber over hele året, delt ind i 3 stages. Det handler om, at stå 30 min i en af de 3 discipliner Long Cycle, Jerk eller Snatch med en given vægt og løfte så mange repetitioner som muligt med frit håndskifte- uden at sætte kettlebellen ned!

  1. Ved stages 1 stod jeg med 12 kg og lavede 345 reps.
  2. Ved stages 2 stod jeg med 10 kg (havde ikke kræfter til mere) og lavede 407 reps.
  3. I finalen her i lørdags den 8 – oktober, stod jeg igen med 12 kg og lavede 380 reps – en kæmpe forbedring fra stages 1 – hvor jeg også stod med 12 kg.

VM i Torino

Jeg kan nu stå med 2 x12 kg i 8-10 min, og jeg er begyndt at træne marathon med 16 kg -uden at få smerter og uden at blive udmattet. Ja for 2 mdr siden – kunne jeg slet ikke løfte den!

Om 10 dage rejser jeg sammen med min familie til Torino, hvor jeg deltager i VM i min disciplin LC i 10 min med 16 kg og kun 1 håndskifte. UHHH det bliver spændende!!. 2 dage efter stiller jeg op i TALC for første gang ever med 2 x12 kg i 10min – vel at mærke uden noget håndskifte 🙂

Det havde jeg slet slet ikke turde håbe på for bare 4 uger siden.

Tusind tak til Terranova for at sponsorere LIFEDRINK!!