Workshop

8 ugers Yoga forløb med fokus på dine 7 Chakra

CHAKRA YOGA

Chakra Yoga holder dine energicentre i kroppen åben og afbalanceret, så du kan opnå en Optimal Sundhed både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Hvad er Chakra Yoga?

Chakra Yoga er en praksis hvor du laver yoga stillinger og samtidig arbejder med dit åndedræt – pranayama, som er med til at rense, balancere, og åbne dine Chakra eller dine energicentre i kroppen.

Yogastillinger til de forskellige Chakra

Yogastillinger eller asanas, er en fantastisk måde at rense og afbalancere Chakra-systemet.

Yoga stræk og styrkeøvelser både statiske og dynamiske – hjælper din krop og dit fysiske helbred til at få det bedre, og når det bruges sammen med dit åndedræt – pranayama, hjælper det yderligere med at bringe nyt liv og balance i dine 7 Chakra.

Chakra Yoga indeholder også elementer af meditation, som hjælper dig med at skærpe dit sind samtidig med at det hjælper med at balancere og åbne dine Chakra.

Yin Yoga for Chakra:

I Yin Yoga arbejder vi med primært med bindevæv og meridianbanerne. Målet er at løsne op for gamle spændinger, heale gamle skader samt forløse følelsesmæssige oplevelser og traumer.

På dette Yoga forløb arbejder vi os igennem alle dine Chakra, og får skabt ro og balance indefra – så du kan mærke fornyet energi og flow i hele din krop og dit sind.

Yin Yoga arbejde primært med liggende og siddende stillinger med lange dybe stræk 3-6 min – med fokus på smidighed og blide stræk af bindevævet – som gør din krop mere fleksibel og får dit sind til at stresse helt af – og du vil efter hver time mærke dig selv på en helt ny og opløftet måde.

Hatha Yoga for Chakra:

Hatha Yoga er klassiske yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditation – oftest udført i et roligt tempo med pause mellem stillingerne. Der vil være lidt mere flow og tempo end i Yin Yogaen.

I Hatha arbejder vi både med liggende, siddende og stående stillinger med fokus på styrke, smidighed og balance. Hatha repræsentere dualiterene i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys og forsøger at balancere disse modstående kræfter og dermed skabe ny energi og flow i alle dine Chakra.

Kundalini Yoga for Chakra:

Kundalini Yoga er synonymt med Yoga for Chakraer.

Kundalini Yoga kombinerer åndedræt, meditation og yogastillinger til at bringe harmoni til dit Chakra-system. Det bruges også til at vække den afgørende livskraft, der er kendt som Kundalini energi, der starter i rodchakraet i bunden af din rygsøjle.

De stillinger der bruges I kundalini er elementer fra Hatha Yoga i form af stillinger, kaldet kriyaer. Kundalini Yoga benytter også meditation og åndedræt pranayama til at bringe balance i den fysiske krop. Derudover introducerer Kundalini brugen af stemmen såsom chanting for at påvirke subtile positive forandringer i kroppen.

Kundalini yogaens vigtigste mål er, at fornye livsenergien fra bunden af rygsøjlen til kronen på toppen af hovedet. Processen begynder med at vække Kundalinienergien i rodchakraet, som bevæger sig op rygsøjlen, og aktivere hver af Chakraerne undervejs.

Pranayama til at aktivere dine Chakra

Livet er åndedrag. Uden det – kan du ikke leve.

Styring af åndedrættet hjælper sindet med at fokusere, kroppen til at erhverve og opretholde balance, og dit Chakra-system til at åbne og fungerer på den måde, det er meningen.

Korrekt vejrtrækning hjælper kroppen med at optage ilt, hvilket løfter dit energiflow. Tænk over, når kroppens organer modtager den rigtige mængde ilt, så er de i stand til at præstere max. Det samme gælder for dit Chakra-system.

Ønsker du sunde, balancerede og livsglade Chakraer?

Ved korrekt afbalancering af hver af dine 7 Chakra – vil de arbejde sammen om at skabe en Optimal Livsstil I din krop og dit sind.

Jeg tilbyder 2 x 8 ugers Chakra Yoga forløb i 2017

1. forløb: Opstart – Tirsdag den 22 august til torsdag den 12 oktober

EARLY BIRD: Tilmeld dig 1. forløb inden tirsdag den 25 juli kl. 12.00 og spar 800,- og betal KUN 1600,- herefter stiger prisen til 2400,-

2. forløb: Opstart – Tirsdag den 24 oktober til torsdag den 14 december

EARLY BIRD: Tilmeld dig 2 forløb inden tirsdag den 26 september kl. 12.00 og spar 800,- og betal KUN 1600,- herefter stiger prisen til 2400,-

Workshop 1 – Rod Chakra uge 34 og 43

FYSISK: Den nederste del af kroppen: Knogler, blod, venepumpe, ben, rygsøjle, fødder, vagina, testikler og anus. Nervesystemet og immunforsvaret.

Workshop 2 – Hara Chakra uge 35 og 44

FYSISK: Den nederste del af kroppen: Blæren, nyrerne, binyrerne, huden, reproduktionsorganerne (mand/ kvinde), brystkirtlerne, tyktarm, blindtarm, lænderyg, bækken og hofter.

Workshop 3 – Solar Plexus Chakra uge 36 og 45

FYSISK: Hud, fordøjelsesorganerne, mellemste del af rygsøjle, maven, tyndtarm, tolvfingertarmen, bughule, bugspytkirtlen, binyrer, milt, leveren, de endokrine kirtler og de langerhanske øre (insulin).

Workshop 4 – Hjerte Chakra uge 37 og 46

FYSISK: Lungerne og åndedrætssystemet, hjertet, kredsløbssystemet, immunforsvaret, lymfekirtlerne og thymuskirtlen. Skuldre, arme, ribben, mellemgulv (diafragma).

Workshop 5 – Hals Chakra uge 38 og 47

FYSISK: Skuldre, arme, hals, luftrør, halshvirvler, spiserør, hænder, biskjoldbruskirtlen og skjoldbruskirtlen, strubehovedet og hypothalamus.

Workshop 6 – Pande Chakra – Det 3. øje uge 39 og 48

FYSISK: Hjernen, panden, øjnene, ørerne, næsen, nervesystemet, pinealkirtel og hypofysen.

Workshop 7 – Krone Chakra uge 40 og 49

FYSISK: Nervesystemet og hjernen og pinealkirtlen som regulerer kroppens indre ur. Bindeleddet mellem krop og sjæl <3

Workshop 8 – Din daglige praksis med Chakra Yoga, Meditation, Kost og Livsstil uge 41 og 50 

Tirsdag: Inspiration til din videre daglige praksis med øvelser, meditation og åndedrætsteknikker for de 7 Chakra.
Torsdag: Kost og livsstilsinspiration som støtter, løfter og booster dit Chakrasystem og dermed hele din fysiske krop, dine følelser, dine tanker og din intuition.

Tid:
Tirsdag og Torsdag kl. 16.30 – 18.00

Sted:
Fjordparken 67, Nyborg
Der er plads til 6 deltagere på hvert forløb

Pris pr. deltager:
2400,- for 8 ugers forløb inklusiv:

  • 2 x 90 min Chakra Yoga undervisning pr uge
  • Materiale omkring de 7 Chakra på mail
  • Yogaøvelser og meditationer til hvert Chakra
  • Kost og livsstilsinspiration til at styrke, løfte og skabe balance i din krop og dit sind – så du kan bevare et sundt og stærkt helbred fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Sådan tilmelder du dig:
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på [email protected] og tilmeld dig ved at oplyse dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. din email og hvilket forløb du gerne vil deltage på.

Betaling:
Når jeg har bekræftet din plads på forløbet, indbetaler du det fulde beløb på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté

Marlene Hoppe <3