Privat Yogaundervisning

Skræddersyet Yogaforløb til dig <3

Få dit eget skræddersyede forløb med mig som din personlige Yogalærer

Book et privat forløb med mig som din personlige Yogalærer, hvor undervisningen vil foregå hos mig eller som alternativ hos dig -hvis du bor i Nyborg.

Jeg vil skræddersy en Yogaundervisning efter en personlig samtale omkring dit helbred, dit træningsniveau samt dine behov og ønsker – og du vil have min fulde opmærksomhed, hvor jeg vil støtte og guide dig dybere ind i de forskellige stillinger efter behov.
Jeg guider og inspirerer dig også meget gerne inden for kost og livsstil i forhold til din situation –  hvis du har et ønske om dette.

Dine udfordringer:

Det kan være du ønsker en slankere og mere tonet krop, større smidighed og et mere fleksibelt bindevæv, smertelindring i hele kroppen eller specifik støtte og hjælp til smerter i lænden, iskiassmerterstramme hasemuskler eller skulder og nakke smerter. Måske har du brug for mere ro, nærvær og balance til en stresset hverdag eller et ønske om større kropsbevidsthed eller en dybere forbundethed til din sjæl og universet <3

Yin – Hatha og Kundalini Yoga

Jeg tilbyder privat Yogaundervisning, fordi det giver mig mulighed for at gå mere i dybden med dig og dine udfordringer og behov.

Jeg sætter stor glæde i den personlige 1-1 kontakt.Det falder mig naturligt, og det betyder meget for mig, at mine klienter føler sig rigtig godt tilpas og mærker mit nærvær, min omsorg og min passion for at støtte, hjælpe og løfte den enkelte til et bedre liv fysisk og mentalt.

Jeg tror mere på, at det er kemien og nærværet mellem to personer, der løfter og healer den enkelte – frem for en bestemt metode, retning eller redskab <3
Jeg underviser primært i Yin yoga som udspringer af Hatha Yoga, men krydre også med kundalini inspirerede øvelser, åndedrætsteknikker og meditation, hvis det har din interesse.

Min daglige praksis og erfaring med Yoga

Jeg har selv dyrket Yoga – primært Hatha og Yin Yoga i ca. 6 år, hvor jeg både har deltaget på diverse Yogahold i forskellige fitnesscentre, haft en privat Yogalærer til at komme hver søndag morgen og træne med mig i ca. 1 år, udbudt små Yogahold med anden underviser i mit hjem samt deltaget på diverse Yoga Retreats og Yoga Festivaler.

Jeg har det sidste halve år haft en daglig egenpraksis på 90 min – hvor jeg træner de 3 Yogaformer jeg underviser i. Derudover har jeg undervist mine klienter igennem de sidste 2 år som et supplement til terapiforløb inden for selvudvikling og vægttabsforløb.

Sted: 
Fjordparken 67, Nyborg.

Pris pr. lektion:
KUN 300,- for 90 min undervisning
Gælder fra maj 2017 – til og med marts 2018, hvor jeg er under uddannelse til Yogalærer <3

Pris: Forløb på 10 private Yogalektioner:
KUN 2500,- for 10 x 90 min undervisning
Gælder fra maj 2017 – til og med marts 2018, hvor jeg er under uddannelse til Yogalærer <3

Sådan kontakter du mig: 
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på [email protected] og derefter aftaler vi nærmere omkring første lektion.
Skriv gerne kort til mig omkring din situation, dine ønsker og behov for forløbet samt dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og din emailadresse.

Betaling:
Når vi har aftalt og afstemt dit forløb på mail eller via samtale, indbetaler du det fulde beløb inden første lektion på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté

Marlene Hoppe <3