Marlene Hoppe

Terapeut og Inspirator –
Inden for Sundhed, Selvudvikling og Livsstil

Min Livshistorie

Kost, motion og livsstil

Jeg har altid interesseret mig for kost, motion og livsstil. Der er nok ikke den bog, jeg ikke har læst om disse emner, slankekure og nye livsstilsdiæter jeg ikke har afprøvet, og motionsformer jeg ikke lige skulle prøve af for at opretholde en sund og slank figur.

Sygdomsforløb

Som 23 årig fik jeg konstateret diabetes type 1, og det betød en lang periode i mit liv med kost og livsstilsændringer. Efter denne diagnose fulgte en masse andre symptomer som depression, panikangst, fibromyalgi, kronisk træthed og fødevareintolerancer. Alt sammen symptomer på forskellige følelsesmæssige traumer, som jeg ikke vidste noget om dengang, men som jeg i dag er dybt taknemmelig over at være bevidst om.

Livsstilsændringer

I foråret 2009 gik jeg for alvor i gang med at finde mig selv og gøre noget aktivt for at skabe de livsstilsændringer, der var vigtige for mig for at få det bedre.

Jeg gik i gang med at se på kosten og fik lavet de ændringer, der skulle til den gang, begyndte at nærstuderer alt om kosttilskud. Jeg lavede mit eget kosttilskudsprogram tilpasset efter mine diagnoser. Jeg begyndte på forskellige blide motionsformer, der passede til mig. Sidst og som en absolut meget vigtigt del af min proces, begyndte jeg at arbejde med mine tanker og overbevisninger bl.a. ved hjælp af bogen “Helbred dit liv” af Louise L Hay.

Her startede min rejse til et langt bedre liv og en spændende og lærerig udviklingsproces både fysisk, mentalt, følelsesmæssig og spirituelt.

Marlene Hoppe
Terapeut og Inspirator inden for Sundhed, Selvudvikling og Livsstil

MetaSundhed

I 2011 stiftede jeg bekendtskab med Lars Mygind og Metamedicin/Metasundhed, og jeg kunne straks mærke, at dette syn på sygdom samlede trådene for mig i en helhed. Derfor var det naturligt for mig at tage denne uddannelse til Metasundhedsterapeut.

Min krop taler til mig

På uddannelsen har jeg lært så meget om hvilke traumer, der ligger bag mine symptomer. Alene denne bevidsthed gør, at jeg i dag føler mig rolig, let og fredfyldt og rustet til at komme helt til bunds i mine traumer og helbrede min krop, når der dukker symptomer op.

Tænk hvis det lykkedes at helbrede Diabetes?

Jeg har stadig diabetes og smerter forskellige steder i kroppen, men de føles langt mildere og flere af dem er helt forsvundet. Mit mål er at helbrede diabetes!

Min mand, min store søn, min mor og min svigerinde har også diabetes, så jeg er overbevist om, at denne diagnose er en “gave” kommet til mig, for at jeg skal være med til at helbrede denne “sygdom” og viderebringe denne viden og erfaring til mine medmennesker.

Min selvudviklingsrejse

Jeg startede på min selvudviklingsrejse hos Energi og Power Coach og Terapeuterne hos Life Academy ved Charlotte og Christina i Århus primo 2013. Denne indre rejse har givet mig en endnu større bevidsthed om mig selv, og om hvordan jeg kan inspirere og hjælpe andre til at blomstre og få et bedre liv på alle planer.

Vendepunkt i mit liv

1. januar 2013 besluttede jeg mig for, at dette år skulle blive det bedste år i mit liv og dermed et personligt vendepunkt – og i skrivende stund kan jeg kun være dybt taknemmelig for, at dette har manifesteret sig for mig.

I min rygsæk ligger der en masse livserfaring, viden og redskaber omkring livsstilsændringer, selvudvikling, sundhed og sygdom, som jeg med glæde vil dele med dig og berige dit liv med, så du også kan få det liv, du drømmer om.

Vil du også skabe et personligt vendepunkt i dit liv?

SÅ SKRIV TIL MIG PÅ OPTIMALLIVSSTILHOTMAIL.DK ELLER RING TIL MIG PÅ 61 33 42 20 OG BOOK EN TID NU!

Det siger mine relationer og klienter om mig

Du er super god til at se på det hele lidt på afstand.
Du er god til at se på de opdagelser du får med ro.
God til at se på opdagelserne fra flere sider.
Skarp til at spørge ind og samtidig være på din egen halvdel.
God til at mixe alt det du kan sammen, så du skræddersyer det til din klient.
Vedholden i forhold til din intuition. René

Du er utrolig god til at lytte til hvad andre siger/fortæller dig. Og det mener jeg er et kæmpe plus for dig. Da du der ved også kan forstå/føle hvordan du kan hjælpe.
Du har en kæmp forståelse for, at det ikke er alle, der tror på de samme ting som dig omkring sundhed og livstil. Men du forstår alligevel at få “åbnet” op for hvad andre føler inden i.
Du har prøvet så meget i dit liv, med og modgang, som du ikke er bange for at bruge/fortælle om, når du taler med andre. Dette gør dig også sårbar på nogle områder, men du har lært at bruge/leve med disse ting.
Du er utrolig sød og hjertelig ,og jeg søger dig for at blive bedre til at mærke indre ro. Kim

Indfølende, nærværende og god til at støtte.
Kæmpe viden og indsigt omkring motion og ernæring .
Du ved meget omkring kroppens udfoldelse – idet du dyrker både yoga og kettlebell sport på konkurrenceplan.
Du formidler med et spirituelt udgangspunkt på et uhøjtideligt og jordnært sprog. Mette

For mig er du jo denne her ekstremt søde og blide, omsorgsfulde og kærlige kvinde… der altid indgyder til tillid og tryghed, nærhed og rummelighed. Christina

Du udviser ro omkring dig.
Du spreder kærlighed, nærhed, varme.
Du skaber tryghed omkring dig.
Du er god til at hjælpe med at finde sig selv, skabe en indre ro og lære en at elske sig selv og være tro imod sig selv. Jeg ved, at du har alle de kvalifikationer i dig selv, og udfra de samtaler jeg har haft med dig, VED jeg, at du kan forandre manges liv, væremåde og tankegang. Anja

Du er rigtig god til mennsker, og du varm og kærlig, du har empati og er ikke dømmende, du er god til og lytte, og du kan få en til og slappe af. Du har hjulpet mig med at komme i kontakt med mit indre jeg og mine energier. Daniel

Du er omsorgsfuld, og har evnen / viljen til at ville hjælpe dine medmennesker.
Du er påtrængende på den fede måde, og jeg føler tydeligt, at du kommer og hjælper og støtter, fordi du har lyst, og fordi du vil en, og du vil en det godt. Eric

Du er god til at lytte og give gode råd om – på hvilken måde man kan se på sit problem, udfordring samt hvilke værktøjer der er gode til at løse det.
Du dømmer ikke, og du har et meget åbent sind.
Du er en god terapeut -hvis man har lavt selvværd, har brug for at bearbejde sorg, og til at hjælpe en med at forstå, hvad kroppen fortæller dig med de symptomer den viser dig. Michael

Du er god til at afdække problematikker.
Finde ind til kerneproblemet og fastholde det dybdegående problem, selvom der fremkommer andre forstyrende problematikker. Cornelia

Hvis jeg havde Diabetes – ville jeg søge hjælp hos dig – for det ved du meget om. Og i den forbindelse er Metasundhed meget spændende at arbejde med. Du er god til samtaleterapi og at hjælpe med at finde positiv indsigt i sig selv samt meditationsøvelser. Susanne

Ift METAsundhed – hvor jeg kender dig fra, så synes jeg du fagligt er:
Initiativrig og kreativ og du tilegner dig viden (intelligent) – så du er velinformeret.
God til at omsætte din viden i handleplaner (handlekraftig)
Personligt syntes jeg du er: Engageret, Begejstret, Positiv og Farverig (indre og ydre). Hanne Grethe

SKRIV TIL MIG PÅ OPTIMALLIVSSTILHOTMAIL.DK ELLER RING TIL MIG PÅ 61 33 42 20 OG BOOK EN TID NU!

Marlene Hoppe – Hvem er jeg?

Jeg er 40 år, og bor i Nyborg sammen med min mand og vores to drenge på 13 og 10 år. Jeg er selvstændig terapeut. Jeg nyder livet og elsker min frihed til at udleve min passion, og samtidig have nærvær og tid til mine børn, min familie, mine relationer, mine fritidsinteresser og ikke mindst tid og nærvær til mig selv.

Min passion

Min passion er, at skabe et rum for dig, hvor du kan udvikle dig. Jeg nyder at dele min viden, erfaring og inspirere dig inden for Sundhed, Selvudvikling og Livsstil, og være med til at hjælpe dig til de bedste forudsætninger for et sundt helbred og en Optimal Livsstil.

Min Mission

Jeg er en meget positiv, omsorgsfuld og åben kvinde, og jeg har en mission om at forbedre den verden, vi lever i, og hjælpe og støtte mine medmennesker til et bedre og sundere liv – fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt.

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring, hvor jeg har specialiseret mig i emnerne kosttilskud, overvægt, diabetes type 1 og type 2,  graviditet, fysisk aktivitet og alment velbefindende.

MetaSundhedsterapeut

Derudover er jeg uddannet MetaSundhedsterapeut (META-Health Practitioner) ved Lars Mygind. En uddannelse, som giver mig et endnu større indblik i det hele menneske, og vigtigheden i at finde årsagen til dine ubalancer og sygdomme og ikke bare behandle symptomerne.

Selvudviklingsforløb

Hos Energi og Power Coach og TerapeuterneLife Academy powered by CC i Århus, har jeg været på en dyb indre rejse. Et selvudviklingsforløb der har givet mig de bedste forudsætninger til, at hjælpe mig selv og inspirerer andre til et bedre liv.

CV – Marlene Hoppe

Du kan læse mere om mig på mit CV

Faglig opdatering

Der foregår meget forskning på ernærings-, motions-, og sundheds og livsstilsområdet. Jeg holder mig fagligt opdateret gennem litteratur, div. nyhedsbreve, kongresser, messer og relevante kurser, uddannelser og webinarer.

Min livsstil og mine fritidsinteresser

WM i LYON

WM i LYON

Jeg nyder samværet med min familie og mit sociale netværk, burger tid på sund madlavning, og nyder at udforske min kreativitet ved at male.

Jeg deltager på div. kurser og læser en del litteratur om personlig udvikling på alle planer, og prioriterer velvære og skønne oplevelser for krop og sjæl.

Derudover er jeg aktiv udøver inden for Kettlebell Sport og Fitness kombineret med yoga.

Jeg har deltaget i en del konkurrencer inden for Kettlebell Sport og jeg har bl. a vundet SØLV til VM og GULD i French Open i Lyon i Juni 2014 samt en flot GULD og SØLV medalje til VM i Torino 2016. 

SKRIV TIL MIG PÅ OPTIMALLIVSSTILHOTMAIL.DK ELLER RING TIL MIG PÅ 61 33 42 20 OG BOOK EN TID NU!