LØFT DIN ENERGI OG BLIV FRI

Yoga og Ayurvedisk kost og livsstilsforløb

12 ugers 1-1 yoga forløb til dig der ønsker at LØFTE DIN ENERGI OG BLIVE FRI af Stress, Kroniske Smerter og Træthed

Book et privat forløb med mig som din personlige yogalærer, hvor undervisningen vil foregå i et skønt, hyggeligt og varmt lokale i mit yoga studio.

Jeg vil tilpasse yoga forløbet efter en personlig samtale omkring dit helbred, din kost, dit aktivitetsniveau samt dine behov og ønsker.

Du vil have min fulde opmærksomhed, hvor jeg vil støtte og guide dig dybere og forsigtigt ind i de forskellige stillinger, og inspirerer dig til at mærke og lytte til din krop og dit sind bl.a. gennem åndedrætsøvelser og meditationer – som vil vise dig hvordan du kan navigere i dit liv på en opløftende og healende måde, så du kan igen kan komme i balance og føle dig som født på ny <3
Jeg guider og inspirerer dig også inden for Ayuvedisk kost og livsstil i forhold til din situation.

Dine udfordringer: Stress, Kroniske Smerter og Træthed

Målgruppen for dette forløb er til dig er ramt af Stress, kroniske Smerter og føler dig træt og drænet for energi eller for dig der ønsker af forebygge dette. Det er til dig der ønsker en sund og ren krop, større smidighed og et mere fleksibelt bindevæv, smertelindring i hele kroppen eller specifik støtte og hjælp til smerter i lænden, iskiassmerterstramme hasemuskler eller skulder og nakke smerter. Til dig der har brug for mere ro, nærvær og balance til en stresset hverdag og et ønske om større kropsbevidsthed eller en dybere forbundethed til din sjæl<3. Til dig der ønsker mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde 

Nærvær, omsorg og støtte <3

Jeg tilbyder privat yogaundervisning, fordi det giver mig mulighed for at gå mere i dybden med dig og dine specifikke udfordringer og behov.

Jeg sætter stor glæde i den personlige 1-1 kontakt. Det falder mig naturligt, og det betyder meget for mig, at du føler dig rigtig godt tilpas og mærker mit nærvær, min omsorg og min passion for at støtte, hjælpe og løfte dig til et sundt liv fysisk og mentalt.

Jeg tror mere på, at det er kemien og nærværet mellem to personer, der løfter og healer den enkelte – frem for en bestemt metode, retning eller redskab <3
Jeg underviser primært i Hatha Yoga og Yin yoga som udspringer af Hatha yoga,  krydret med kundalini inspirerede øvelser, åndedrætsteknikker og meditation.

 

” På grund af stress, opsøgte jeg Marlene, da jeg havde hørt, at det er dokumenteret at yoga, hjælper mod stress. Da jeg startede hos Marlene, trak jeg ikke vejret ordentligt og jeg følte jeg rystede i min krop.
Marlene planlagde et forløb på 12 uger, hvor målet var at få streshormonerne til at falde til ro. Bare efter den første gang, kunne jeg mærke, at hun med sin rolige stemme og musik, fik mig til at trække vejret og den anspændthed jeg følte i kroppen, forsvandt hen af vejen. Marlene er en fantastisk yogalærer, og med sin rolige og omsorgsfulde personlighed, fik hun mig til at forstå, at yogaen er mit værktøj mod stress og et bedre liv” Maria

Forløbet LØFT DIN ENERGI OG BLIV FRI over 12 uger indeholder:

Inden forløbets start – Indledende samtale  – Hvilken Dosha type er du? – 30 min

1. uge – 90 min yoga + Fokus på dit nervesystemet – 30 min 

2. uge – 90 min yoga + Regelmæssighed og balance mellem hvile og aktivitet – 30 min 

3. uge – 90 min yoga + Indre ro gennem blid yoga og meditation – 30 min 

4. uge – 90 min yoga + Få styr på fordøjelsen – 30 min 

5. uge – 90 min yoga + Relationer og job – giv slip på det perfekte – 30 min 

6. uge – 90 min yoga + Interesser og Inspiration – opnå dine ønsker og drømme – 30 min

7. uge – 90 min yoga + Individuel kost – skab balance gennem kosten – 30 min

8. uge – 90 min yoga + Ryd op – udrensning fysisk og mentalt – 30 min 

9. uge – 90 min yoga + Fysisk aktivitet og bevægelse i naturen – 30 min

10. uge – 90 min yoga + Intuition – mærk dig selv og følg din livsvej  – 30 min 

11. uge – 90 min yoga + Rummelighed – overfor dig selv og andre – 30 min

12. uge – 90 min yoga + FRIHED – til at være dig – 30 min

Opstart: 
Mandag den 20 august til fredag den 16 november (ingen undervisning i uge 42)

Tidspunkt: Aftaler vi individuelt inden forløbets start, og det tidspunkt vil som udgangspunkt være fast i alle 12 uger.

Sted: Yoga Studio Heart & Health
Fjordparken 67 i Nyborg

Bemærk:
Der er KUN 4 pladser til dette 12 ugers 1-1 forløb!
Hvis du kan mærke, at dette forløb er for dig, så book forløbet i god tid, så du er sikker på at få din 
plads <3

Din investering for 12 ugers privat forløb til mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde:
6000,- for 12 x 90 min yoga undervisning samt 12 x 30 min inspirerende samtale og guidning omkring din kost og livsstil.

JA TAK – Jeg er klar til at give slip på Stress og Kroniske Smerter og opleve mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde <3

Sådan kontakter du mig
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på optimallivsstil@hotmail.dk og derefter aftaler vi nærmere omkring tidspunkt for første lektion.
Skriv gerne kort til mig omkring din situation, dine ønsker og behov for forløbet samt dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og din emailadresse.

Betaling:
Når vi har aftalt og afstemt dit forløb på mail eller via samtale, indbetaler du det fulde beløb inden første lektion på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté
Marlene Hoppe <3