Chakra Yoga for mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde

Giv slip og genvind din indre balance

Kundalini inspireret Chakra Yoga –
til dig der ønsker mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde

Dynamiske bevægelser, styrke, smidighed og balanceøvelser med fokus på at løfte din energi og øge dit velbefindende et moderat tempo.

“Marlene er en dygtig og engageret yogainstruktør. Hun er super god til at guide mig ud i de forskellige yogastillinger på en forståelig måde. Jeg er tryg i hendes hænder” Anette

” Jeg nyder yogaen hos Marlene. Jeg syntes det er en skøn kombination af energi og ro. Marlene guider roligt med sin behagelige stemme, og hjælper undervejs, hvis stillingerne er svære for den enkelte, at komme ud i. Undervisningen giver mig fuld opladning i både krop og sjæl” Hanne B

Chakra Yoga er en praksis, hvor du laver yoga stillinger og samtidig arbejder med dit åndedræt.

Chakra Yoga er en fantastisk måde at rense, styrke, løfte og afbalancere dine Chakra.

Yoga stræk og styrkeøvelser både statiske og dynamiske – hjælper din krop og dit fysiske helbred til at få det bedre, og når det bruges sammen med dit åndedræt, hjælper det yderligere med at bringe nyt liv og balance i dine 7 Chakras.

Chakra Yoga indeholder også elementer af meditation, som hjælper dig med at skærpe dit sind samtidig med at det hjælper med at balancere og åbne dine Chakraer.

De yogaprogrammer jeg underviser dig i hver uge, vil være tilpasset det Chakra som er temaet for timen – i rækkefølgen ROD til KRONE.
Timen vil være sammensat af Kundalini og Shakti Naam inspirerede øvelser, traditionelle Hatha yoga stillinger og åndedrætsøvelser samt rolige og blide Yin yoga stillinger med brug af hjælpemidler som blokke, puder og bælter mm. som afslutning på timen inden meditation.

Vi arbejder med kroppens 7 energicentre og efter hver gang vil du helt sikkert føle fornyet energi i krop og hoved.

Der vil være musik hver gang både stille og mere friske melodier og sange – som er nøje afstemt de øvelser og det tema vi arbejder med.

Ud over de fysiske øvelser -vil vi have et mere subtilt fokus på disse temaer:

Accept og tryghed
Kreativitet og inspiration
Selvværd og handlekraft
Medfølelse og håb
Kommunikation og viljestyrke
Intuition og selverkendelse
Tillid til livet og dit sande selv

Jeg glæder mig til at inspirerer dig til mere Sundhed, Vitalitet og Livsglæde

Du kan læse mere omkring de forskellige Chakras under mit Chakra Yoga og Livsstilsforløb

Det betyder ikke noget, om du er bekendt med de 7 Chakras. De forskelliger øvelser vil selvfølgelig styrke og løfte dig lige så effektivt alligevel.

Opstart: 12 august – 3 oktober
Hold 1: Mandag: kl. 9.30 – 11.00 

Hold 2: Mandag: Kl- 16.30 – 18.00

Hold 3: Torsdag: kl. 16.30 – 18.00

Sted: Yoga Studio Heart & Health
Dronningensvej 5 i Nyborg – Ovenpå LOOP
Der er plads til max 12 deltagere pr. hold

Pris pr. deltager: 800,- for 8 x 90 min undervisning.

Sådan tilmelder du dig:
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på optimallivsstil@hotmail.dk og tilmeld dig ved at oplyse dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og hvilket hold du gerne vil deltage på.

Betaling:
Når jeg har bekræftet din plads, indbetaler du 800,- på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté
Marlene Hoppe <3