Chakra Yoga for mere Vitalitet og Livsglæde

Chakra Yoga til dig der ønsker mere Vitalitet og Livsglæde

SOMMERFERIE BOOST til mere Vitalitet og Livsglæde
Til dig der holder sommerferien hjemme <3

– Styrke, smidighed og balanceøvelser med fokus på at løfte din energi og øge dit velbefindende et moderat tempo.

“Marlene er en dygtig og engageret yogainstruktør. Hun er super god til at guide mig ud i de forskellige yogastillinger på en forståelig måde. Jeg er tryg i hendes hænder” Anette

Chakra Yoga er en praksis, hvor du laver yoga stillinger og samtidig arbejder med dit åndedræt.

Chakra Yoga er en fantastisk måde at rense, styrke, løfte og afbalancere dine Chakra.

Yoga stræk og styrkeøvelser både statiske og dynamiske – hjælper din krop og dit fysiske helbred til at få det bedre, og når det bruges sammen med dit åndedræt, hjælper det yderligere med at bringe nyt liv og balance i dine 7 Chakras.

Chakra Yoga indeholder også elementer af meditation, som hjælper dig med at skærpe dit sind samtidig med at det hjælper med at balancere og åbne dine Chakraer.

De yogaprogrammer jeg underviser dig i hver uge, vil være tilpasset det Chakra som er temaet for timen – i rækkefølgen ROD til KRONE.
Timen vil være sammensat af Kundalini inspirerede opvarmningsøvelser, traditionelle Hatha yoga stillinger samt rolige og blide Yin yoga stillinger som afslutning på timen inden meditation.

Du kan læse mere omkring de forskellige Chakras under mit Chakra Yoga og Livsstilsforløb

Det betyder ikke noget, om du er bekendt med de 7 Chakras. De forskelliger øvelser vil selvfølgelig styrke og løfte dig lige så effektivt alligevel.

Opstart: 5 juli – 16 august
Torsdag: kl. 9.30 – 11.00

Sted: Yoga Studio Heart & Health
Der er plads til max 8 deltagere pr. hold

Pris pr. deltager: 700,- for 7 x 90 min undervisning.

Sådan tilmelder du dig:
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på optimallivsstil@hotmail.dk og tilmeld dig ved at oplyse dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og hvilket hold du gerne vil deltage på.

Betaling:
Når jeg har bekræftet din plads, indbetaler du 700,- på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté
Marlene Hoppe <3