1-1 Undervisning Yoga og Meditation

1-1 undervisning er til dig, som ønsker fokus KUN på dig, og som gerne vil have en Yoga og Meditationspraksis som er tilpasset lige netop dine udfordringer, ønsker og behov.

Jeg tilbyder privat yogaundervisning, fordi det giver mig mulighed for at gå mere i dybden med dig og dine specifikke udfordringer og behov.

Omsorg for dig <3

Jeg sætter stor glæde i den personlige 1-1 kontakt. Det falder mig naturligt, og det betyder meget for mig, at du føler dig rigtig godt tilpas og mærker mit nærvær, min omsorg og min passion for at støtte, hjælpe og løfte dig til et sundt liv fysisk og mentalt.

Jeg tror mere på, at det er kemien og nærværet mellem to personer, der løfter og healer den enkelte – frem for en bestemt metode, retning eller redskab <3
Jeg underviser primært i Kundalini og Shakti Naam inspirerede øvelser krydret med åndedrætsteknikker og meditation samt traditionelle Hatha og Yin yoga stillinger.

Din investering i dig <3

PRIS: Din investering i 90 min 1-1 undervisning – som altid er inkl. 30 min opstarts samtale – så jeg kan lave en Yoga og Meditations praksis der passer lige netop til DIGinkl. playliste er 997,-

Til dig der gerne vil have et længere forløb, har jeg lavet 3 pakker til dig som du kan vælge imellem.

Pakke 1: 4 gange 90 min undervisning inkl. opstartssamtale og playliste koster 3497,-

Pakke 2: 8 gange 90 min undervisning inkl. opstartssamtale og playliste koster 6797,-

Pakke 3: 12 gange 90 min undervisning inkl. opstartssamtale og playliste koster 9.897,-

Opstart:  Fra mandag den 24 februar 2020 

Tider for 1-1 undervisning: Aftaler vi inden opstart på dit forløb

Sted: Yoga Studio Heart & Health
Strandvejen 6 i Nyborg – Ovenpå Salon K

Sådan kontakter du mig: 
Skriv en sms til mig på mobil 61 33 42 20 eller en mail på optimallivsstil@hotmail.dk og derefter aftaler vi nærmere omkring tidspunkt for første lektion.
Skriv gerne kort til mig omkring din situation, dine ønsker og behov for forløbet samt dit fornavn og efternavn, dit mobil nr. og din emailadresse.

Betaling:
Når vi har aftalt og afstemt dit forløb på mail eller via samtale, indbetaler du det fulde beløb inden første lektion på mobile pay 61 33 42 20 eller til dette konto nr. 5875 6266390635 

Namesté
Marlene Hoppe <3